Ελληνικά English
sitemap
Αναζήτηση
Όροι Χρήσης
 

 Η ΕΤ.Μ.ΕΡ Α.Ε. διατηρεί αυτό τον διαδικτυακό χώρο, μόνο για λόγους πληροφόρησης. Προτού τον επισκεφθείτε σας παρακαλούμε να διαβάσετε τους όρους και τις διατάξεις που τον διέπουν. Η χρήση του ιστοχώρου δηλώνει ότι συμφωνείτε με όλους τους όρους και τις διατάξεις. Εάν για οποιονδήποτε λόγο, διαφωνείτε με μέρος αυτής της πολιτικής, θα ήταν προτιμότερο να μην τον χρησιμοποιήσετε.

Όροι
Όλα τα υλικά, σχέδια, κείμενα και εικόνες, λογότυπα, ονόματα, εμπορικά σήματα, γραφικές παραστάσεις, φωτογραφίες και απεικονίσεις που περιλαμβάνονται στον ιστοχώρο, είναι η ιδιοκτησία της ΕΤ.Μ.ΕΡ Α.Ε., εκτός αν σημειώνεται ότι είναι η ιδιοκτησία τρίτων.
Η αναρμόδια χρήση υλικού, ολόκληρου ή μέρος αυτού, απαγορεύεται αυστηρώς και αποτελεί παραβίαση των δικαιωμάτων της ΕΤ.Μ.ΕΡ Α.Ε., βάσει των νόμων περί πνευματικών δικαιωμάτων, εμπορικών σημάτων και διασφάλισης των προσωπικών δεδομένων.
Είναι δυνατή η αναπαραγωγή υλικού που παρατίθεται σε αυτόν τον ιστοχώρο, μόνο για προσωπική χρήση και με την προϋπόθεση ότι δεν θα διαγραφεί, παραποιηθεί ή εμπορευματοποιηθεί, ολόκληρο ή μέρος του υλικού αυτού.
Τα εμπορικά σήματα που επιδεικνύονται στον χώρο αυτό, είναι ιδιοκτησία της ΕΤ.Μ.ΕΡ Α.Ε. Σε περίπτωση χρήσης οποιουδήποτε εμπορικού σήματος, η εταιρεία θα επιβάλει τα δικαώματά της, περί πνευματικής ιδιοκτησίας και θα κινηθεί όπως προβλέπει ο νόμος στις περιπτώσεις αυτές.
Η ΕΤ.Μ.ΕΡ Α.Ε., έχει το δικαίωμα της αφαίρεσης, αλλαγής ή τροποποίησης αυτών.